Ring Pass overtuigt op eigen veld tegen Zwolle

In speelronde 4 lukte het Leiden niet om te scoren, verloor Alecto met ruime cijfers van Reigers en boekte Ring Pass een overtuigende zege op Zwolle.

Poule A

Zwart-Wit H1 – Leiden H1 2-1
(1-0, 2-0, 2-1 van Brussel)

Een zwakke start deed Leiden zondagmiddag de das om. Binnen tien minuten stond Zwart-Wit al op een 2-0 voorsprong. Voor rust wist Leiden nog wel de aansluitingstreffer te maken. In de tweede helft ging de ploeg op jacht naar de gelijkmaker maar hadden ze geen geluk.

Peter Kalsterman: ”We begonnen zwak, maar trokken na het eerste kwart het initiatief naar ons toe. Daarna kregen we verschillende kansen, maar de bal wilde er niet in.”

Poule B

Reigers H1 – Alecto H1 6-0

Een flinke nederlaag voor de mannen van Alecto tegen Reigers. Het werd maar liefst 6-0 voor de ploeg uit Hoofddorp.

Trainer Karen Maree: ”We waren helemaal uitgespeeld en zaten niet goed in de wedstrijd. De tegenstanders waren veel beter en van een ander niveau dan wij.”

Ring Pass Delft H1 – Zwolle H1 2-0
(1-0 Bruijstens, 2-0 Triezenberg)

Een overtuigende zege van Ring Pass op eigen veld tegen Zwolle. In het tweede kwart opende Joppe Bruijstens de score uit een strafcorner. Na rust was het Mattijn Triezenberg die de score verdubbelde.

Trainer Dirk Wils was tevreden na afloop: ”Ik zeg het niet vaak, maar complimenten voor onze ploeg. We waren vanaf de eerste tot de laatste minuut heer en meester op het veld. Had Zwolle een slechte dag? Of had het met ons goede spel te maken, dat laat ik graag aan de neutrale toeschouwer over. Al met al tevreden en nu op naar koploper Leonidas.”

Foto: Wilfred Pera