Bleekemolens Race Planet sponsor van het Topscorersklassement

Dit seizoen zijn er fantastische prijzen te winnen voor de winnaars van het Topscorersklassement op HockeyDenHaagLeiden.nl. Bleekemolens Race Planet is dit seizoen de sponsor en geeft aan de winnaar bij zowel de dames als de heren een Super Experience (€ 435 per stuk) op Circuit Zandvoort. Voor de nummers twee en drie liggen er kartcadeaubonnen klaar.

De samenwerking beperkt zich echter niet alleen tot sponsoring van het topscorersklassement. In de loop van het hockeyseizoen heeft Race Planet een aantal exclusieve aanbiedingen voor de bezoekers van HockeyDenHaagLeiden.nl.

raceplanet3

Race Planet

Race Planet is het entertainmentbedrijf van de familie Bleekemolen en bestaat uit twee indoor kartcentra in Delft en Amsterdam. Op Circuit Zandvoort verzorgt Race Planet haar bekende Race Experience dagen, waarbij je zelf mag rijden in verschillende droomauto’s zoals Ferrari’s, Lamborghini’s, Porsches etc.

In Delft beschikt Race Planet over drie kartbanen verdeeld over vier verdiepingen. Wil je liever wat anders dan karten dan ben je in Delft ook welkom voor een potje bowlen.

In Amsterdam kan je naast karten en bowlen ook lasergamen en wordt er op dit moment de laatste hand gelegd aan een Rollerdisco en een indoor speelparadijs.

Acties

Houd daarom de website van HockeyDenHaagLeiden.nl in de gaten want naast de teamacties, maakt een bezoeker straks kans op een Super Experience op Circuit Zandvoort. Wie weet rijd jij binnenkort zelf in een McLaren 540C, een Mercedes AMG GT en nog veel meer over het circuit waar op 3 mei de Grand Prix wordt gereden.

raceplanet2