Krakers voor Westland en Kieviten

Komend weekend is het tijd voor de 10e speelronde van de Derde en Vierdee klasse bij de heren. Dit betekent dat de competitie al bijna op de helft zit en bijna de winterstop begint. De eerste grote verschillen zijn al gemaakt, onder meer door koploper  Noordwijk van de Derde klasse B Noordwijk.

Derde klasse

Gouda H1 – Kieviten H1
Kieviten won afgelopen weekend nipt van het laatste staande Spijkenisse. Hierdoor staat de ploeg uit Wassenaar op de negende plek met een gelijk punten aantal met tegenstander van deze week Gouda. Het is een wedstrijd die niet heel erg belangrijk is voor beiden ploegen maar ieder puntje kan helpen om aan het einde van de rit boven de degradatie zone te eindigen.

Noordwijk H1 – Scoop Delft H1
Koploper Noordwijk won afgelopen weekend met ruime cijfers van Dopie. Komend weekend wacht nog een studentenclub uit Delft namelijk Scoop. Scoop is een ploeg die dit seizoen nog niet heeft weten te overtuigen en hierdoor staan de studenten op de tiende plek. Het ziet er dus naar uit dat het een makkelijke wedstrijd wordt voor de koploper.

Spijkenisse H1 – Hisalis H1
Hisalis wist afgelopen weekend verrassend te winnen van de toen nog nummer 2 Westland als nummer 10. Komend weekend wacht een veel makkelijkere tegenstander namelijk het laatste staande Spijkenisse.

Westland H1 – Tempo 34′ H1
Westland verloor teleurstellend van streekgenoot Hisalis en hierdoor is het gat met nummer 2 Souburgh gestegen tot 3 punten. Het is dus belangrijk dat ze zich dit weekend herstellen tegen nummer 1 Tempo 34′ .