De top vier treft elkaar in de Derde Klasse H

Na deze speelronde begint de winterstop en daarmee ook de zaalperiode. Kan Noordwijk een concurrent in de top op een nog grotere achterstand zetten? Westland gaat op bezoek bij nummer twee in topduel.

Hisalis H1 – Gouda H1

Hisalis leed afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag tegen de toenmalige hekkensluiter Spijkenisse. Door dit verlies staat Hisalis nu op de 8e plaats met alweer 10 punten achterstand op nummer 4 Waddinxveen. Komend weekend wacht nummer zes Gouda en er moet een betere vorm gevonden worden om nu wel de punten mee naar huis te nemen.

Kieviten H1 – Krimpen H1

Kieviten verloor nipt van Gouda afgelopen speelronde en staat hierdoor op de 9e plaats. Komend weekend wacht Krimpen dat 7e staat met maar 3 punten meer. Bij winst kan Kieviten dus een betere uitgangspositie creëren voor na de winterstop.

Souburgh H1 – Westland H1

Nummer drie Westland won afgelopen weekend met 4-2 van Tempo 34′, maar staat door een overwinning van koploper Noordwijk nog steeds met 8 punten achter op de koploper. Na dit goede resultaat wacht nu een mooie kraker tegen nummer 2 Souburgh en bij winst nadert Westland Souburgh tot op 1 punt. Bij verlies lijkt het erop dat ze het kampioenschap al bijna kunnen vergeten.

Waddinxveen H1 – Noordwijk H1

Koploper Noordwijk won overtuigend van Scoop Delft en deed hiermee wat ervan ze verwacht werd en bekroonde zich ook nog eens met het winterkampioenschap. Zondag wacht een lastige wedstrijd tegen Waddinxveen dat gedeeld derde staat. Bij winst heeft Noordwijk een concurrent minder voor de titel.