De tweede seizoenshelft is alweer begonnen. Dat betekent tegelijkertijd dat ook HockeyDenHaagLeiden.nl weer op volle toeren gaat draaien. Ook het komende halfjaar plaatsen wij dagelijks weer wedstrijdverslagen, voorbeschouwingen, interviews, rubrieken en video’s. Alleen deze keer schakelen we jullie hulp in. 

Met dat laatste bedoelen we meerdere dingen. Mochten jullie toffe video’s, foto’s of grappige verhalen hebben, dan zijn ze uiteraard welkom op ons platform! HockeyDenHaagLeiden is namelijk niet alleen voor alle liefhebbers die van hockey houden, maar ook van jullie. Tegelijkertijd hebben we jullie hulp in meerdere opzichten nodig.

Ons platform bestaat nu 3,5 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een journalistiek merk in hockey Nederland. Wij hebben meer dan een Arena of De Kuip vol aan maandelijkse bezoekers. Wat ons betreft is dat een groot compliment en bevestigt dat dat wij de laatste jaren op de goede weg zijn (maar uiteraard zou er nog veel meer kunnen en dat willen wij ook graag). Helaas zitten er ook mindere kanten aan het bedrijven van journalistiek anno 2020.

Wij hebben stabiele bezoekersaantallen, maar ook dit platform kampt met een journalistiek probleem: inkomsten werven. Vele mediabedrijven zijn op zoek naar het ei van Columbus in dit opzicht. Advertentie-inkomsten zijn geen vetpot en dus pakken media alle mogelijkheden aan om de eigen broek op te houden. Dit geldt ook voor ons. Wij willen als platform de komende jaren er nog steeds voor jullie zijn, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Wij staan de komende maanden weer klaar voor jullie en hopelijk jullie ook voor ons. Dat het een mooie tweede seizoenshelft mag worden! Dus mocht je iets willen doneren, graag!

Ja, ik steun HockeyDenHaagLeiden.nl met:

Blank Print Document (12) Blank Print Document (8)

Blank Print Document (11) Blank Print Document (9)

Blank Print Document (10) Blank Print Document (13)