Franklin Dikmoet is de nieuwe Technisch Coördinator bij HC Ypenburg

Persbericht Zaterdag 30 mei jl. heeft Hockeyclub Ypenburg (HCY) de samenwerking met Franklin Dikmoet als Technisch Coördinator contractueel bekrachtigd. Op de foto: voorzitter Milco de Frel (links) en Franklin Dikmoet (rechts)

Franklin zal verdere invulling geven aan de structuur en cultuur rondom opleiden en begeleiden van alle trainers en coaches van HCYDeze structuur en cultuur zal bijdragen aan een duidelijke en herkenbare HCY- hockeystijl.

Franklin is geen onbekende in hockeyland. Hij is een enthousiaste en zeer ervaren hockeytopper met een enorme staat van dienst. Franklin heeft zelf jarenlange trainings-en coachervaring, leidt trainers en coaches op via de KNHB en ademt een en al hockey uit. Ook zal hij HockeyTrainer-cursus HT2 op de vereniging op zich nemen per oktober. Met zijn jarenlange ervaring als trainer/opleider en trainer/coach bij onder andere de Nederlandse Hockeybond, Bloemendaal, Push, HGC, HDM, Laren, Rotterdam en Westland brengt Franklin een karrevracht aan coachervaring binnen op de vereniging.

HCY heeft veel vertrouwen in een mooie samenwerking waarbij we er samen en met elkaar voor gaan zorgen dat hockeyplezier en ontwikkeling nog meer centraal komen te staan binnen onze vereniging.