G-hockey bij LOHC

LOHC biedt sinds 2016 kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis de mogelijkheid om samen te hockeyen onder professionele begeleiding. Deze tak van sport wordt G-Hockey genoemd.

Afgelopen week heeft ook het G-team weer vol enthousiasme samen getraind onder begeleiding van onze professionele trainer van G-Spirit, Jeffrey van den Nieuwendijk en co-trainer Hidde Schulpen (JC3). De training was uiteraard volledig Corona proof! Inmiddels telt het team acht jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 15 jaar, allen met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis. We zouden heel graag het team uit willen breiden! Nieuwe kinderen zijn altijd welkom om een keertje vrijblijvend mee te komen trainen, ervaring is niet nodig. Als je het maar leuk vindt om met andere kinderen te sporten! De training is iedere woensdagmiddag van 15:45 tot 16:45 uur.

Vanaf het najaar, starten we weer met de G-Hockey competitie. Informatie Wil je meer informatie over de mogelijkheden op LOHC of wil je zoon of dochter een keertje mee trainen? Mail ons dan op ghockey@lohc.nl!