Hekkensluiter geen probleem voor de ploeg van Kalfsterman

De hekkensluiter kwam vandaag op bezoek in Oegstgeest. De mannen van Peter Kalfsterman hadden weinig problemen met de opponent en blijven koploper. 

LOHC H1 – Groningen H1 5-1

De thuisploeg ging fel van start op eigen veld en dat resulteerde na één minuut al in een strafcorner die doel trof door Bob van Brussel. Na de 1-0 kreeg LOHC nog vier strafcorners, maar deze werden niet benut. Daarna werd het minder aan de kant van LOHC en zo wisten de bezoekers zelfs 1-1 te maken voor de rust.

In de tweede helft een veel beter LOHC dat Groningen met de rug tegen de muur wist te zetten. Al na twee minuten werd het 2-1 door Bob van Brussel die wederom wist te scoren uit een strafcorner. Quinten Mank wist vervolgens de derde LOHC goal te maken en zo was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase wist de thuisploeg nog uit de lopen naar 5-1 door goals van Gill en Barkmeijer.

LOHC coach Kalfsterman: ”Het was een moeizame, stroperige eerste helft. De tweede helft was veel beter, we hadden meer beweging zonder bal en veel meer beleving als team.”

Foto: Ed Patijn