Heren Overgangsklasse op zoek naar overwinning

De ploegen in de Overgangsklasse (H) zijn naarstig op zoek naar een overwinning. Voor de winterstop hebben zij nog één kans om dat te realiseren. 

Overgangsklasse A

HIC H1 – LOHC H1
Een pittig slotduel voor de mannen van LOHC. Zij gaan op bezoek bij HIC die op dit moment de derde plaats bezetten. LOHC staat na 11 wedstrijden op de laatste plaats, maar zal daar ongetwijfeld snel weg willen. Het gat met de concurrentie is nog bescheiden, maar LOHC kan de drie punten goed gebruiken.

Overgangsklasse B

Phoenix H1 – Cartouche H1
Cartouche is de laatste twee weken niet in vorm en daardoor is de ploeg afgegleden naar de zesde plaats met 17 punten. Dat lijkt een flink afstand, maar koploper Qui Vive verzamelde pas 20 punten dus de verschillen in de top zijn klein. Phoenix verraste twee weken geleden KZ op eigen veld door met 1-2 te winnen.

Union H1 – Klein Zwitserland H1
De puntenoogst is wat mager de laatste weken voor KZ. De ploeg van Carlos Castaño speelde afgelopen weekend gelijk tegen koploper Qui Vive, maar verloor de week daarvoor verrassend van Phoenix. Tegen Union kan KZ de seizoenshelft alsnog met een overwinning afsluiten, maar de ploeg uit Nijmegen is met vijf punten achterstand zeker niet te onderschatten.

Foto: Ed Patijn