HGC en Klein Zwitserland tevreden na speelronde 4

HGC

Speelronde vier was op vrijdagavond. In het eerste duel van het weekend ging Klein Zwitserland op bezoek bij Rotterdam en HGC moest richting Amsterdam.

Rotterdam H1 – Klein Zwitserland H1 1-1 (0-1 Käppeler, 1-1 Rotterdam)

Het duel tussen Rotterdam en Klein Zwitserland kwam los in het tweede kwart. Daarin vielen beide doelpunten. In dat kwart werd de wedstrijd ook even gestaakt, in verband met de regen.

Omar Schlingemann: ,,Gister hebben we een stap gemaakt in onze ontwikkeling. Rotterdam was de dominante ploeg en wij hebben veel verdedigd. We kregen bovendien corners tegen, ook veel door strafverzwaringen van de scheidsrechter die dominant aanwezig waren. We hebben veel strijd geleverd en geprobeerd om onze filosofie toe te passen. We willen graag de bal hebben en tegenstander onze wil op leggen. Dat lukte bij vlagen goed. Over het algemeen ben ik tevreden, maar we zijn nog niet waar we willen zijn. Een punt is een punt, uit op Rotterdam, dat pakt niemand ons af. Dat zegt ook wat over onze ontwikkeling, dat moeten we ook laten zien tegen Almere.”

Hurley H1 – HGC H1 0-1 (0-1 Vos)

Een wat summiere uitslag in Amsterdam, waar HGC in het derde kwart via Pelle Vos op voorsprong kwam. HGC heeft nu drie overwinning en kent dus een goede seizoensstart.

Trainer Paul van Ass: ,,De score was wat dun, maar wij waren de hele wedstrijd wel veel sterker.”