Hoofdklasse wedstrijd en drie wedstrijden in de Gold Cup (D)

Vanwege de EHL verplichtingen van Bloemendaal, staat er morgenavond één hoofdklasse duel op het programma bij de heren. In de Gold Cup spelen hdm en KZ D1 een uitwedstrijd en moet Alecto thuis tegen Almere. 

Hoofdklasse Heren

Bloemendaal H1 – hdm H1
Afgelopen weekend kwam Bloemendaal op de EHL uit en daarom staat de zesde competitiewedstrijd voor beide teams morgenavond om 20.30 op het programma. Een lastig duel voor de promovendus, want het verschil in plekken op de ranglijst is acht en het aantal punten tien.

Gold Cup Ronde 2

Rotterdam D1 – hdm D1
De bezoekers spelen een klasse hoger dan Rotterdam en zijn dan ook de favoriet in het duel op Rotterdam. Wel doet Rotterdam het goed in de Overgangsklasse A met een eerste plek.

MOP D1 – Klein Zwitserland D1
Het vertrouwen zal groot zijn bij KZ D1 na de 10-klapper tegen Helmond. Nu speelt de ploeg wederom tegen een team uit Noord-Brabant. Inzet is plaatsing voor de derde ronde van de Gold Cup.

Alecto D1 – Almere D1
In de eerste ronde versloeg Alecto D1 op Sportpark de Bloemerd Ring Pass. Nu mag het aankomende vrijdag weer op eigen veld aantreden. Almere komt uit in de andere Overgangsklasse en staat op een vierde plaats. De ploeg van coach Levie staat wederom tegenover een goede tegenstander.

Alle wedstrijden hebben als aanvangstijd: 20.30 uur.