Kieviten zet indrukwekkende reeks voort, Hisalis wint de derby

Kieviten zette de indrukwekkende reeks van de afgelopen weken voort. HDS ging op bezoek bij Hisalis voor de streekderby. Pijnacker en Catwyck ging op bezoek bij hekkensluiters Saxenburg en Zandvoort.

Poule C

Kieviten D1 – Castricum D1 2-0
(1-0 Harkink, 2-0 L. van Wissen)
Kieviten is bezig aan een opmars in de Derde klasse C. Deze keer werd gewonnen van nummer drie Castricum, waardoor Kieviten nu op gelijke hoogte staat met datzelfde Castricum. Fay Harkink en Lisa van Wissen scoorden beide eenmaal.

,,Vanaf minuut 1 zaten we goed in de wedstrijd en hebben we met dominant hockey onze uitstekende reeks voortgezet. We presteren heel goed als we in de underdogpositie zitten. Nu gaan we rusten en gaan we Tweede klasse spelen in de zaal”, aldus een tevreden Daan van der Graaf.

Hisalis D1 – HDS D1 1-0
(1-0 van Bochove)
Weinig spektakel in Lisse gistermiddag. In de eerste helft scoorde Tess van Bochove het enige doelpunt van de wedstrijd. In de tweede helft werd de wedstrijd nog even stil gelegd door een flinke hagelstorm.

Hisalis-coach Robert Noall: ,,We spelen de eerste helft erg goed en wilden dat graag in de tweede helft doorzetten. De ‘hagelpauze’ deed ons geen goed, want HDS kreeg in die fase veel corners zonder dat daar overigens schoten op goal tussen zaten. 1-0 was een terechte uitslag, ik ben trots op de meiden en we hebben veel zin om te gaan zaal hockeyen nu.

Saxenburg D1 – Pijnacker D1 2-4

Catwyck D1 – Zandvoort D1 5-1