,,Wij kunnen nog een stukje beter”

De kop is eraf in de Topklasse bij de dames. KZ en Craeyenhout zitten in een poule met Rotterdam, Victoria, Alphen en Leonidas. Na de eerste speelronde

Klein Zwitserland

De dames van KZ zijn uitstekend begonnen aan het zaalseizoen en boekte twee duidelijke overwinningen. Tegen Alphen werd een flinke uitslag neergezet en ook tegen Victoria was KZ de betere partij.

KZ-coach Marijn Petermeijer: ,,Als je zes punten pakt in je eerste weekend moet je tevreden zijn. We zitten in een sterke poule en elke ploeg kan in mijn optiek meedoen voor de eerste drie plekken. Ondanks dat de uitslag tegen Alphen groot was deden zij het goed voor een promovendus. Tegen Victoria moesten wij echt een tandje bij schakelen. Wij kunnen denk ik nog een stukje beter, dus ik kijk uit naar de volgende twee wedstrijden.

Craeyenhout

De ploeg van Paul Kuijvenhoven startte met twee nederlagen in de zaal. Rotterdam en Victoria waren net een maatje te groot voor de Haagse formatie, vond ook de trainer.

,,De nederlagen waren terecht. Het moet ons een beetje meezitten en dat zat het ons, zeker tegen Victoria, niet. We hebben lang met een man minder op het veld gestaan en dat maakt het lastig. Wel wil ik nog complimenten maken voor onze vier invalster uit MB1, zij deden het erg goed.”

Uitslagen 17/12

Alphen D1 – Klein Zwitserland D1 1-8
Victoria D1 – Klein Zwitserland D1 2-5
Craeyenhout D1 – Rotterdam D1 2-5
Craeyenhout D1 – Victoria D1 3-5