Noordwijk H1 zet grote uitslag neer

De koploper van de Derde Klasse zette zoals vaker dit seizoen een grote uitslag neer. Ook op Dopie had Noordwijk weinig problemen.

Noordwijk H1 begon goed aan de wedstrijd tegen Dopie en kwam binnen een paar minuten voor door Robert Bosch. De studenten kwamen echter niet veel later op 1-1 uit een strafcorner. In de laatste vijf minuten kwam de koploper die vandaag in het zwart speelde op een 1-2 voorsprong door van Os en de 1-3 werd net voor de rust gemaakt door aanvoerder Piekaar.

In de tweede helft na ongeveer 10 minuten kwam Dopie met een speler minder te staan na een rode kaart. Noordwijk maakte optimaal gebruik van de man meer op het veld. Wel kregen de studenten uit Delft eerst nog een strafcorner, maar uit de turnover scoorde Liesting de 1-4. Vervolgens maakte de Zwart de 1-5 en kon Bosch zijn tweede van de middag maken. Hiermee won Noordwijk alweer de achtste wedstrijd van het seizoen.

Noordwijk coach Jort Gaartman: ”Ik ben heel positief, zo hebben we pas negen tegengoals. Ook hadden we vandaag namelijk ook wat absenties. Zo keepte onze reservekeeper. Daarnaast verliest Westland en dat is fijn voor ons.”