Noordwijk winterkampioen in Derde klasse B

De voorlaatste speelronde van de eerste seizoenshelft stond op het programma. Hisalis en Kieviten gingen op bezoek bij teams buiten de regio. Westland ontving de hekkensluiter op eigen veld en Noordwijk speelde tegen studenten uit Delft.

Uitslagen

Spijkenisse H1 – Hisalis H1 5-2

Hisalis ging op bezoek bij hekkensluiter Spijkenisse en leed een pijnlijke nederlaag. Enige lichtpuntje voor de Lissenaren waren de twee doelpunten van clubtopscorer Hidde Kuiper.

Gouda H1 – Kieviten H1 2-1
(1-0 Gouda, 1-1 Lenselink, 2-1 Gouda)

Een nipt verlies voor de mannen van Kieviten gisteren tegen Gouda. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong, waarna Tim Lenselink tekende voor de gelijkmaker. Gouda komt vervolgens voor de tweede maal op voorsprong en daarna bleef het lang spannend. Kieviten kreeg een aantal kansen op de gelijkmaker, maar het lukte de Wassenaarders niet om bal tegen de plank te krijgen.

Westland H1 – Tempo ’34 H1 4-2
(1-0 van Rijswijk, 2-0 Bleeker, 3-0 Bakker, 3-1 Tempo, 3-2 Tempo, 4-2 Lelieveld)

De eerste helft was overduidelijk voor Westland, want nog in de eerste 35 minuten liepen zij al uit naar een 3-0 voorsprong. Na rust zakt het niveau en komt de hekkensluiter terug tot 3-2. Casper Lelieveld maakte vervolgens aan alle onzekerheid een eind zetten de eindstand op het scorebord.

Noordwijk H1 – Scoop Delft H1 5-2
(0-1 Scoop, 1-1 van Steen, 2-1 Liesting, 2-2 Scoop, 3-2 Piekaar, 4-2 Bosman, 5-2 van Os)

Een stroeve wedstrijd voor Noordwijk en dat uitte zich ook in de score. De bezoekers kwamen namelijk op een 0-1 voorsprong. Toch wist Noordwijk orde op zaken te stellen via van Steen en Liesting. Nog voor rust kwamen de bezoekers weer langs zij en dat beloofde een spannende tweede helft.

Die tweede helft was uiteindelijk voor de koploper, waarin zij nog drie keer wisten te scoren. Met nog één wedstrijd voor de winterstop mag Noordwijk zich nu alvast winterkampioen noemen.