Open trainingen LOHC Leiden Heren 1

De komende weken zal Leiden Heren 1 open trainingen organiseren om een nieuwe selectie te vormen. Leiden is de zesde hockeyclub van Nederland en is de grootste sportclub van de regio. Bij de omvang van de club hoort hockey op een hoog niveau. Leiden heeft dan ook een ambitieuze lange termijnstrategie met voor alle teams hockey op het hoogst haalbare niveau als doelstelling.

Dit seizoen is Leiden Heren 1 geƫindigd op de vijfde plaats in de overgangsklasse, maar ook voor Heren 1 liggen de ambities hoger dan de overgangsklasse. Daarom zijn wij op zoek naar spelers die samen met ons stappen willen maken. Die ambitieuze spelers nodigen wij uit voor de open trainingen.

De trainingen zullen onder leiding staan van de hoofdcoach Peter Kalfsterman en assistent-coach Wouter Tazelaar. Er zijn in totaal vier trainingen en wel op woensdag 12 juni, vrijdag 14 juni, woensdag 19 juni en op vrijdag 21 juni. De trainingen vinden plaats op veld 1 van Leiden en duren van 19 tot 21 uur.

We zoeken spelers die in de jeugd minimaal Super A of bij de senioren minimaal 1ste klasse hebben gespeeld. Als je geĆÆnteresseerd bent kom dan meetrainen. Je kunt je aanmelden bij Peter Kalfsterman door hem te mailen op peterkalfsterman@hotmail.com of door hem te bellen op 0642308234. Aanmeldingen zien wij graag tegemoet!

Foto: Ed Patijn