Prima resultaten in laatste competitieduel van 2017 voor Cartouche en Klein Zwitserland

Winnen betekent meestal gelijk een aantal plekken stijgen in de Overgangsklasse B. En dat is ook het geval voor Cartouche en Klein Zwitserland. Cartouche gaat de winterstop in als nummer vier en Klein Zwitserland als nummer vijf. Beide teams hebben evenveel punten en slechts drie punten achterstand op koploper Qui Vive H1. 

Phoenix H1 – Cartouche H1 0-3
(0-1 Doorman, 0-2 Goor, 0-3 Meijer)
Binnen 25 minuten stond het al 0-3 voor Cartouche H1. De uitslag doet anders vermoeden, maar Cartouche had het niet makkelijk. ”De eerste helft was goed en een terechte 3-0 voorsprong. In de tweede helft was het worstelen en overleven, omdat we met veel spelers speelde die normaal niet meedoen, maar het is prima gelukt.”

Union H1 – Klein Zwitserland H1 1-2
(1-0 Union, 1-1 Schapers, 1-2 Torossi)
In de vierde minuut kwam Union op voorsprong. Klein Zwitserland stelde nog voor de rust orde op zaken en kwam op een 1-2 voorsprong dat tevens de eindstand was in Malden. Assistent coach Don Tissen van de Steenbokken: ”Prima pot, die we eigenlijk veel eerder moeten beslissen. We hebben genoeg kansen gecreëerd, maar met de vele pijntjes en blessures prima overwinning.”

Foto: Hein Athmer