Ring Pass heeft de nieuwe hoofdcoach voor Heren 1 voor volgend seizoen gecontracteerd

Met trots kan Ring Pass Delft melden dat voor het komende seizoen de nieuwe hoofdcoach voor Heren 1 is aangesteld in de persoon van Dirk Wils. Hij neemt de taak over van Mark van Lambaart, de huidige hoofdcoach van Ring Pass H1. De sympathieke Rotterdammer sluit daarmee een succesvolle periode van 4 seizoenen af, met een kampioenschap en de huidige gedeelde 1e plek in de Overgangsklasse B. Mark gaat een nieuwe uitdaging aan bij Leonidas H1 en Ring Pass Delft wenst hem daarbij veel succes en hoopt dat we Mark nog vaak terugzien in Delft.

De nieuwe hoofdcoach, Dirk Wils, is geen onbekende voor Ring Pass. Hij is jarenlang speler geweest van H1 en heeft in die jaren verschillende jeugdteams getraind en gecoached. De laatste seizoenen is hij verbonden geweest aan verschillende seniorenteams en heeft hij als assistent samen met Mark, H1 succesvol begeleidt. Een logische stap dan ook voor Dirk om komend seizoen verantwoordelijk te worden voor de verdere ontwikkeling van H1. Dirk gaat, op zijn manier, de ingeslagen koers van H1 verder doorzetten. Daarnaast zal Dirk ook in de zaal verantwoordelijk zijn voor H1 en zal hij een co├Ârdinerende rol vervullen richting de hoogste jeugdteams in de jongenslijn. Dirk zal zijn taak als hoofdcoach van H1 combineren met zijn baan als Buurtsportcoach bij Haaglanden Beweegt/Delft voor Elkaar.

Ring Pass Delft is zeer verheugd dat met de aanstelling van Dirk, de continuïteit kan worden aangebracht in de opbouw van de heren en de jeugdlijnen zoals die de afgelopen jaren zijn neergezet. Ring Pass en Dirk gaan nu op zoek naar een assistent en teammanager voor H1. En kandidaten voor die functies kunnen zich melden bij de HC Jeugd & Topsport van Ring Pass Delft (hcjt@ringpass.nl).