Rondje langs de velden 26 november (+video)

De wedstrijden hieronder had u nog te goed. Voor alle teams was dit de laatste competitie van het seizoen, want vanaf volgende week start de zaalcompetitie.

Overgangsklasse

HIC H1 – LOHC H1 3-1
(1-0 HIC, 2-0 HIC, 3-0 HIC, 3-1 Molcsan)
Tot 10 minuten voor rust is er geen vuiltje aan de lucht voor LOHC. In de vijf daaropvolgende minuten stond de ploeg van Mats van Uden twee keer niet goed. De ruststand is dan ook 2-0. In de tweede helft probeerde LOHC nog wat terug te doen, maar dat komt niet van de grond. Beide ploegen scoren nog wel een keer, waardoor de eindstand 3-1 is.

MOP D1 – Cartouche D1 4-2
(1-0 MOP, 2-0 MOP, 2-1 Niessen, 2-2 Wessels, 3-2 MOP, 4-2 MOP)
,,We kwamen wat te makkelijk op een 2-0 achterstand in de eerste helft, maar konden nog wel de aansluitingstreffer (zie video) maken. Na rust hadden we een man meer en maakten wij ook de gelijkmaker. In die fase hadden wij door moeten drukken, maar lieten dat na. Tien minuten voor tijd ging MOP alles of niets spelen, dat resulteerde in een goal. Daarna was het onze beurt, maar kregen wij een gele kaart waardoor daar weinig van terecht kwam”, aldus verliezend-coach Niels Heck.

Het ‘Rondje’ gaat verder onder de video

Alecto D1 –  Were Di D1 0-2
Jaïr Levie: ,,We waren er echt dichtbij vandaag. Zij scoorden al snel een frommeldoelpunt, maar wij wisten ons snel te herpakken. In de tweede helft zijn wij hoge druk gaan spelen en is Were Di geen enkele keer bij onze keeper geweest. De keeper heb ik er drie minuten voor tijd afgehaald om nog wat te forceren, maar uiteindelijk maakte Were Di nog een goal. Het is jammer dat het niet een keer onze kant op valt, maar wij gaan in de winterstop stappen maken om straks hard terug te komen.”

Derde klasse

Kieviten H1 – Krimpen H1 1-4
(0-1 Krimpen, 1-1 Kranenburg, 1-2 Krimpen, 1-3 Krimpen, 1-4 Krimpen)
,,In de eerste helft waren wij de betere ploeg en hadden wij afstand moeten nemen”, aldus Kieviten-coach Brendon Koolen. ,,In de tweede helft zakte we weg en kregen we snel twee doelpunten tegen. Een gemiste kans dus voor ons, want er zat meer in.”

Hisalis H1 – Gouda H1 3-1