Rutger Den Hartog nieuwe coach Heren 1 Zoetermeer

Persbericht: Ook al wordt er door de corona crisis al even niet gehockeyd, achter de schermen gaat de voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen door. Mixed Hockey Club Zoetermeer is erin geslaagd om Rutger den Hartog voor volgend seizoen aan te trekken als hoofdcoach van de Zoetermeerse herenformatie. Hij neemt daarbij het stokje over van Joost van Nes, die de afgelopen twee seizoenen de mannen van Zoetermeer onder zijn hoede heeft gehad.

Rutger den Hartog, in het verleden actief bij o.a. Rotterdam, HDM en de KNHB maakte in het afgelopen seizoen al deel uit van de begeleiding van de Zoetermeerse selectie. Als trainer-coach van de zaalselectie behaalde hij met de heren het kampioenschap en promotie naar de topklasse. Op het veld is hij onderdeel van de technische staf.
Rutger is dus een bekende voor de Zoetermeerse mannen, die voor het komende seizoen zeker weer mee willen strijden om het kampioenschap.

Het bestuur en de tophockeycommissie wenst Rutger den Hartog dan ook heel veel succes in deze uitdagende functie bij de mooiste club van Zoetermeer!