Spannende slotwedstrijden in de Eerste klasse (D)

De eerste seizoenshelft in de Eerste klasse A wordt afgesloten met de tweede en laatste derby in die poule. Vlak voor de winterstop kunnen de ploegen in ploegen in poule B nog goede zaken doen.

Poule A

Zoetermeer D1 – LOHC D1
LOHC speelde gister gelijk tegen Myra en heeft gaatje geslagen met de nummer drie Alliance. De voorsprong van Alliance is op zijn beurt dan slechts twee punten met Zoetermeer. In boeiende derby dus, want voor beide ploegen staat er veel op het spel.

Poule B

DSHC D1 – Fletiomare D1
Een pittige laatste wedstrijd voor DSHC, want koploper Fletiomare komt op bezoek. Die ploeg won afgelopen weekend eenvoudig van Zwart-Wit, waar DSHC verloor van DES. Een resultaat tegen de koploper kan er voor zorgen dat DSHC de eerste seizoenshelft toch positief kan afsluiten.

Etten-Leur D1 – Hudito D1
Hudito kan vlak voor de winterstop goede zaken doen. Wint de ploeg zondag van hekkensluiter Etten-Leur dan slaat het een mooi gat met de onderste ploegen.

Schaerweijde D1 – Craeyenhout D1
Een interessant duel tussen Craeyenhout en Schaerweijde. Bij een overwinning behoudt Craeyenhout zicht op de bovenste vier plekken. Bij een nederlaag kan het gat met de nummer vier oplopen tot zeven punten. Een cruciaal duel voor het verloop van de rest van het seizoen voor de ploeg van Mark Langemeijer.