Topklasse (H): Klein Zwitserland en Cartouche op koers

Cartouche en Klein Zwitserland doen volop mee voor de bovenste plaatsen in de Topklasse. HGC staat vierde en maakt ook nog kans.

Uitslagen

Berkel H1 – HGC H1 3-10
HGC H1 – Cartouche H1 1-6
Klein Zwitserland H1 – Cartouche H1 2-2
Klein Zwitserland H1 – IJssel H1 3-3

Reacties

Klein Zwitserland

Een dubbel gelijkspel voor de mannen van Klein Zwitserland. Don Tissen: ,,Ik baal van de 3-3 tegen IJssel. We hadden meer moeten scoren, maar doordat er spelers waren uitgevallen hadden we maar 2 wissels. Dat heeft ons mede opgebroken, want we waren ook niet scherp in de omschakeling. Ik maak me overigens meer zorgen om alle rariteiten tijdens de wedstrijd tegen Cartouche. Er werden veel rare beslissingen genomen. 1 minuut voor tijd werd er ook nog een zuiver doelpunt afgekeurd. Het was overigens beide kanten op, want Cartouche had er net zoveel last van op die afgekeurde goal na. Die gasten trainen hard en dan krijg je dit voor je neus.”

Cartouche/HGC

Cartouche speelde dus gelijk tegen Klein Zwitserland. In de andere wedstrijd was de ploeg van Sonja Thomann te sterk voor streekgenoot HGC. HGC onderging dus een 1-6 nederlaag, maar had wel succes in de andere wedstrijd van de middag. Hekkensluiter Berkel en Rodenrijs werd met maar liefst 3-10 van de mat gespeeld.

WhatsApp Image 2020-01-13 at 16.13.28

Foto: Nic van Buttingha