Uitwedstrijden gewonnen door Ypenburg H1 en Catwyck H1

Na de rust was het Ypenburg dat een stuk sterker was dan Evergreen en daarmee de drie punten kon bijschrijven. In de bollenstreekderby had Catwyck geen kind aan Voorhout. 

Vierde Klasse B

Evergreen H1 – Ypenburg H1 3-5
(0-1 van der Velde, 1-1 Evergreen, 1-2 Sieval, 1-3 Sieval, 1-4 Sieval, 2-4 Evergreen, 2-5 van der Velde, 3-5 Evergreen)
Het was Sieval die na de rust, een zuiver hattrick maakte met drie goals achter elkaar en daarmee Ypenburg zo de wedstrijd op slot gooide. Door de overwinning is het spannend in de top van het klassement. Ypenburg heeft nu 22 punten en staat vierde, de koplopers hebben 23 punten. Ypenburg coach Erik van Tongeren: ”Het was een merkwaardige wedstrijd met een hoofdrol voor de scheidsrechter die een strafbal gaven uit het niets. Daarna hebben we orde op zaken gesteld.”

Vierde Klasse E

Voorhout H1 – Catwyck H1 0-3
(0-1 Feenstra, 0-2 Feenstra, 0-3 van der Veen)
De koploper was de veel betere ploeg op Voorhout. De ploeg van hoofdcoach Joost Arkesteijn kreeg veel kansen, maar wist er slechts drie te benutten. De enige goal voor de rust viel uit een strafbal van Jelle Feenstra. Twee minuten in de tweede helft was het wederom Feenstra, nu uit een strafcorner die de score verdubbelde. Een minuut voor tijd werd de laatste gemaakt door Joep van der Veen.

”We hebben ze vanaf minuut één bij de keel gegrepen en niet meer losgelaten. Voorhout mag blij zijn dat het maar bij drie goals is gebleven, aldus de winnende coach Arkesteijn.