Vierde Klasse (H): Catwyck en Voorhout verrassen

In de voorlaatste speelronde voor de winterstop stonden Catwyck en Voorhout in de middenmoot. Catwyck had met nummer drie Scoop een lastige tegenstander. Dat gold ook voor Voorhout, dat de koploper ontving.

Heren

Catwyck H1 – Scoop H1 2-1 (0-1 Scoop, 1-1 Roodbergen, 2-1 Hoogendijk)

Catwyc boekte een knappe zege tegen nummer drie Loenen. Onderstaande video is een interview van na die overwinning. De ploeg van Joost Arkesteijn staat nu op de vijfde plaats.

Saxenburg H1 – Voorhout H1 2-2 (0-1 de Ruijter, 1-1 Sax, 1-2 Kiabokulua)

View this post on Instagram

Afgelopen zondag stond de laatste uitwedstrijd van het eerste seizoenshelft op het programma. De uitwedstrijd tegen onze vrienden van Saxenburg! Momenteel is Sax de koploper uit onze competitie, dus ging het een zware pot worden. Met een gehavend elftal begonnen we met een haarscherpe tactiek aan de wedstrijd. Na een klein foutje in de verdediging van Saxenburg kon Jesse, terug van zijn blessure, scoren! Een harde backhand was onhoudbaar en zette ons op een 1-0 voorsprong. Vervolgens kwam Saxenburg uit een strafcorner op gelijke hoogte. Het tweede kwart stonden we wederom goed te spelen. En dit zorgde dan ook voor de 2-1. Een straforner versierd en benut door onze Elie! In de ochtend werd deze strijder nog achter na gezeten door een leger minions en in de middag maakte hij zijn doelpunt. In het derde kwart kwamen er meer kansen voor Sax en moesten wij meer zakken. Uiteindelijk was het weer een strafcorner van Sax dat voor een gelijkmaker zorgde… vervolgens waren Sebas, de paal en de rest van het team belangrijk in het weg houden van de val. Ook was Daan wederom belangrijk, na een aantal keer goed de bal geraakt te hebben, raakte hij perongeluk expres een tegenstander #sorrynotsorry. Hierdoor sleepte wij in een leuke en goede wedstrijd 1 punt uit het vuur. Op naar volgende week! Dan staat de thuiswedstrijd tegen Nieuwkoop op het programma, jij komt toch ook?! #elieendeminions #berendendekleineblaas #meijerbouw

A post shared by MHC Voorhout Heren 1 (@voorhoutheren1) on