Vierde Klasse Heren en Dames

In de bollenstreekderby waren het de bezoekers die er met de drie punten vandoor gingen. Bij de dames verliest nummer twee Voorhout van middenmoter Alkemade.

Vierde Klasse Heren

Catwyck H1 – Voorhout H1 0-1 (Kiabokulua)

In het eerste kwart een sterker Voorhout met wat kansen, maar geen goals. In het tweede kwart kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd alleen kwam Voorhout wel op 0-1. Na de rust een Catwyck wat feller was dan Voorhout en die ploeg naar achter drukte, alleen wist de thuisploeg geen goal te maken. In het laatste kwart een aanvallend Catwyck, maar de ploeg in het groen kwam er vaak gevaarlijk uit via de counter. In de slotfase wist Voorhout met kunst- en vliegwerk geen doelpunt tegen te krijgen en zo bleef het bij 0-1.

Coach Arkesteijn over de nederlaag: ”Ja het was balen, een hele matige wedstrijd van onze kant, met name de eerste helft. De tweede helft hebben we vrij veel kunnen drukken op de goal van Voorhout, zonder dat we echt goede kansen creëerde.

Vierde Klasse Dames

Alkemade D1 – Voorhout D1 2-0

”We waren vandaag slordig in bal bezit waardoor we de tegenstander kansen hebben gegeven. Aanvallend was dat helaas ook terug te zien en ondanks de kansen doe wie hebben gecreëerd wisten we niet te scoren”, aldus hoofdcoach Remco Kassels.