Voorbeschouwing (D): HGC op koers naar de derde overwinning op rij

Alle teams zijn alweer helemaal gewend aan het wedstrijdritme en zijn enorm aan het groeien in de competitie. HGC is op weg naar de derde overwinning op rij en Hdm wist tot nu toe alle wedstrijden te winnen. Weer een derby voor Roomburg en Ypenburg en Craeyenhout zal thuis spelen tegen Westland.

Hoofdklasse

Hdm D1 – Bloemendaal D1

Hdm heeft een vliegende start en heeft alle vier de wedstrijden gewonnen. Afgelopen zondag duurde het wat langer voordat Hdm goed op gang kwam, maar ze wisten gelukkig toch nog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Bloemendaal staat op een achtste plek met 3 punten en Hdm zal het de Dames van Bloemendaal aankomende zondag op het eigen veld weer erg lastig maken.

HGC D1 – Victoria D1

HGC heeft de afgelopen twee wedstrijden gewonnen en zitten weer in een goede flow. Aankomende zondag spelen zij tegen de nummer 12 Victoria op het eigen veld in Wassenaar. HGC is op weg naar de derde overwinning op rij, waarbij zij zondag alles op alles zetten om de drie punten bij zich te houden.

Promotieklasse

MOP D1 – Klein Zwitserland D1

Klein Zwitserland wist afgelopen zondag te winnen met 3-0 tegen koploper Rotterdam. Dit heeft de ploeg uit Den Haag een boost in het zelfvertrouwen gegeven. Aankomende zondag zullen ze op bezoek gaan bij de Dames van MOP die op dit moment op de vierde plek staan met evenveel punten als Klein Zwitserland. Dit zal zeker een spannende en mooie wedstrijd worden.

Overgangsklasse

Zwolle D1 – Leiden D1

Aankomende zondag staat er een pittige pot voor Leiden op de planning. Zij zullen spelen tegen het sterke Zwolle. Leiden staat momenteel met 7 punten één punt boven Zwolle, maar Zwolle is een taaie ploeg dus het zal voor Leiden nog een opgave worden om de drie punten mee naar huis te nemen. Afgelopen donderdag ontving LOHC Dames 1 Bjorn Kellerman voor een leerzame training. Deze training zullen de Dames gebruiken om aanstaande zondag te strijden voor de drie punten.

Cartouche D1 – Union D1

Cartouche speelt aankomende zondag tegen de nummer drie Union. Helaas wist Cartouche afgelopen zondag niet te winnen. Aankomende zondag spelen ze thuis en zullen ze direct scherp aan de wedstrijd beginnen om de drie punten in Leidschendam te houden.

Eerste Klasse

Craeyenhout D1 – Westland D1

Craeyenhout heeft een erg goede start, maar wist helaas afgelopen zondag niet te winnen van Zwart-Wit. Aankomende zondag zullen zij spelen tegen Westland die tot nu toe een wat mindere start hebben dan Craeyenhout. Beide teams zullen 70 minuten lang strijden om deze wedstrijd te winnen. Dit zal dan ook zeker een spannende wedstrijd worden.

Tweede Klasse

Ypenburg D1 – Roomburg D1

De laatste speelt tegen de eerste. Ypenburg wist helaas nog geen punten te behalen in de eerste drie competitiewedstrijden terwijl Roomburg als een sneltrein van start is gegaan. Zal het Ypenburg lukken om zich sterk te houden en het Roomburg lastig te maken of zal Roomburg er opnieuw met de winst vandoor gaan?