Voorbeschouwing (D): Veel streekderby’s op het programma

Een derde speelronde bij de Dames met heel veel streekderby’s deze week. Leiden treft buurvrouw Alecto en de twee clubs uit Wassenaar, Kieviten en Groen-Geel zullen het elkaar aankomende zondag erg lastig gaan maken.

Hoofdklasse

Victoria D1 – HDM D1

Drie keer winst op rij voor HDM. De Dames uit Den Haag hebben een enorm goede start en gaan ook vol goede moed zondag richting Victoria. Op naar de vierde winst op rij!

Overgangsklasse

Leiden D1 – Alecto D1

De clubs die op nog geen kwartier van elkaar afliggen, zullen elkaar zondag treffen. Beide teams hebben 4 punten uit twee wedstrijden. Degene die aankomende zondag weet te winnen zal direct boven de ander uitstijgen.

Eerste Klasse

Zoetermeer D1 – Hudito D1

Na de zevenklapper van afgelopen week van Hudito zullen de Dames weer gebrand zijn om te winnen. Beide teams hebben in twee wedstrijden al een hoog doelpuntensaldo, waar Hudito 6 punten heeft en Zoetermeer 3. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden op het thuisfront van Zoetermeer.

DSHC D1 – Rijswijk D1

De club uit Delft heeft afgelopen twee zondagen in totaal 6 punten gepakt en Rijswijk helaas nog 0. Zal het DSHC lukken om drie keer op rij te winnen? Dit zal in ieder geval een mooie derby worden aankomende zondag.

Tweede klasse

Kieviten D1 – Groen-Geel D1

Groen-Geel wist helaas nog geen wedstrijd te winnen en zullen er dit weekend alles aan doen om met drie punten naar huis te gaan. Kieviten heeft de afgelopen twee wedstrijden gewonnen en zitten in een goede flow. Ook zij zullen strijden om voor de derde keer op rij de drie punten te behouden.

Forescate D1 – Ypenburg D1

Ypenburg heeft afgelopen zondag laten zien dat ze in de goede richting omhoog zitten. Dit zullen zij ook meenemen naar aankomende zondag. Ook Forescate is bezig met een groei binnen het team en met de nieuwe coach en zal zeker een gewaagde tegenstander zijn voor Ypenburg.

Derde Klasse

Hisalis D1 – Noordwijk D1

Met 1 punt voor Noordwijk en 0 voor Hisalis, zullen deze teams zeker aan elkaar gewaagd zijn. Beide willen ze graag de eerste drie punten binnenhalen. Op naar een mooie derby op de Spekkelaan 1. Deze wedstrijd zal vervroegd plaatsvinden en start om 11:30 uur.

HDS D1 – Pijnacker D1

Op dit moment is Pijnacker erg goed bezig om bovenin mee te draaien en zullen het HDS aankomende zondag erg lastig proberen te maken. Het zal nog spannend worden wie deze derby zal gaan winnen.