Voorbeschouwing Vierde Klasse Heren

Catwyck hoeft deze zondag niet ver te reizen, want het gaat op bezoek bij de buurman. Kleine verschillen in de top klassement Vierde Klasse B. 

Poule B

Evergreen H1 – Ypenburg H1

Ypenburg speelde afgelopen weekend in een aantrekkelijke en spannende wedstrijd met 4-4 gelijk tegen de toenmalige koploper Liberty. Door het gelijkspel Is Ypenburg van de 2e plek naar de 4e plek gezakt. Ze staan echter nog wel maar 3 punten achter op nummer 1 Capelle. Komend weekend wacht Evergreen dat 7e staat, een mooie kans dus om weer op een winnende reeks te komen.

Poule E

Voorhout H1 – Catwyck H1

Komend weekend staat de Bollenstreek derby tussen Voorhout en Catwyck op het programma. Voorhout verloor afgelopen weekend met 4-5 in een spannende wedstrijd tegen Haaskamp. Hierdoor staat Voorhout op de 9e plek met slechts 6 punten. tegenstander Catwyck doet het juist heel erg goed nadat ze ook afgelopen weekend wisten te winnen. Hierdoor staat de ploeg uit Katwijk op de gedeeld eerste plek met een wedstrijd minder gespeeld dan Rijnvliet, dat mede koploper is. Beide ploegen staan er dus heel anders voor maar voor beiden is het een belangrijke wedstrijd. het belooft dus een mooie derby te worden waarin alles mogelijk is.