Voorbeschouwingen (D): Hdm op koers naar volgende overwinning

Zondag mag er weer gespeeld worden en Hdm is gebrand om weer 3 punten in Den Haag te houden. Alecto speelt tegen de gedeelde nummer 1 en een aantal streekderby’s in de Eerste klasse.

Hoofdklasse

Hdm D1 – Pinoké D1

Hdm wist tot nu toe ongeslagen te blijven en staat op een gedeelde eerste plek met Amsterdam en Den Bosch. Aankomende zondag zullen zij Pinoké thuis ontvangen en zullen zij weer strijden voor de 3 punten om bovenin te blijven meedraaien. Na ook een overwinning in de Gold Cup tegen Klein-Zwitserland is Hdm gebrand om zondag weer te winnen.

Overgangsklasse

Alecto D1 – Breda D1

Alecto zal het zondag opnemen tegen de gedeelde nummer 1 uit de poule. Alecto heeft op dit moment 10 punten uit vijf wedstrijden en zitten er lekker in. Het zal een pittige wedstrijd worden zondag, maar misschien heeft Alecto het voordeel dat ze thuis spelen. Op naar een spannende wedstrijd in Leiderdorp.

Cartouche D1 – Ring Pass D1

Een mooie derby op het programma tussen Cartouche en Ring Pass. Cartouche heeft op dit moment 5 punten uit 5 wedstrijden en Ring Pass 2. Zodra Ring Pass zondag wint, kunnen zij op gelijke hoogte komen te staan met Cartouche. Beide teams zullen de punten niet snel uit handen geven, wat zal resulteren in een mooie wedstrijd.

Eerste klasse

Hudito D1 – Craeyenhout D1

Hudito staat op dit moment bovenaan met 13 punten uit 5 wedstrijden. Craeyenhout staat hier 1 plek onder. Dit zal dus een spannende strijd worden en als Craeyenhout weet te winnen, dan komen zij op gelijke hoogte Hudito.

Rijswijk D1 – Zoetermeer D1

Rijswijk en Zoetermeer staan wat lager in deze poule en zijn zeker aan elkaar gewaagd. Afgelopen week wisten beide teams helaas niet te winnen, wat het deze week weer belangrijker maakt om wel te winnen. Als Zoetermeer aankomende zondag wint, komen ze op gelijke hoogte met Rijswijk.

Derde klasse

Noordwijk D1 – Loenen D1

Noordwijk zal het aankomende zondag thuis opnemen tegen de nummer 1 in de poule. De teams schelen 2 punten van elkaar, dus dit belooft nog een spannende wedstrijd te worden. Het team wat hier zondag namelijk weet te winnen zal de eerste plek in beslag nemen.