Voorbeschouwingen (H): Strijd om de eerste plaats in de poule

Aankomende zondag staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Een aantal streekderby’s en verder zal er gestreden worden om een eerste plek in te poule te behalen. HGC neemt het op tegen de nummer 2 uit de poule en Hdm zou kunnen stijgen naar een eerste plek.

Hoofdklasse

Kampong H1 – HGC H1

HGC zal het aankomende zondag opnemen tegen de nummer 2 uit de poule. Kampong heeft op dit moment 16 punten uit 6 wedstrijden en HGC 12. Beide teams wisten afgelopen week met een mooie uitslag te winnen. Op naar een mooi spektakel op het thuisfront van Kampong.

Promotieklasse

Hdm H1 – Voordaan H1

De inhaalwedstrijd van Hdm tegen HIC is uiteindelijk geëindigd in een gelijkspel. Indien Hdm deze zondag van Voordaan weet te winnen, kunnen zij stijgen naar een eerste plek. Hdm zal aankomende zondag goed voor de dag moeten komen om te zorgen dat de drie punten in Den Haag zullen blijven.

Overgangsklasse

Ring Pass H1 – Hilversum H1

De Heren van Ring Pass zullen 18 oktober nog een wedstrijd moeten inhalen, waardoor zij nu 9 punten uit 4 wedstrijden hebben. Hiermee staan zij al boven Hilversum die al een wedstrijd meer hebben gespeeld. Het zal aankomende zondag dus een mooie wedstrijd voor Ring Pass kunnen worden.

Eerste klasse

Rijswijk H1 – Zoetermeer H1

Net als bij de dames, spelen de heren van Rijswijk en Zoetermeer ook tegen elkaar. Dit belooft dus een mooie zondag te worden in Rijswijk voor beide teams. De Heren van Rijswijk staan op dit moment met 13 punten op de eerste plek in de poule en Zoetermeer op een gedeelde derde plaats. Als Zoetermeer aanstaande zondag weet te winnen, komen zij op gelijke hoogte met de Heren van Rijswijk. Op naar een mooie wedstrijd in Rijswijk.

Tweede klasse

Westland H1 – HDS H1

Een mooie derby in Westland aankomende zondag. Beide teams wisten afgelopen weekend niet te winnen en zullen waarschijnlijk erop gebrand zijn om deze week wel de drie punten binnen te halen.

Foto: Anja van Jaarsveld