,,Het was een wedstrijd met alles erop en eraan”

Afgelopen zondag stond de derde speelronde op het programma in de Topklasse. Zowel Ring Pass als KZ moesten het opnemen tegen Victoria. Daarnaast stond de streekderby tussen HGC en Ring Pass op het programma.

Ring Pass

De Delftse ploeg pakte dit weekend vier punten en zal daar uiterst tevreden op terugkijken. Tegen HGC werd met 1-3 gewonnen en de kraker tegen Victoria liep uit op een ware thriller met een 6-6 gelijkspel als eindstand. Coach Mark van Lambaart: ,,We hebben een prima punt gehaald tegen Victoria dat in mijn ogen de beste zaalploeg is. HGC kwam ditmaal met een ‘echte’ ploeg opdagen en daar hebben we een nette pot gespeeld. Ik ben dus een tevreden man.”

Victoria H1 – Ring Pass H1 6-6
HGC H1 – Ring Pass H1 1-3

KZ

Ook KZ speelde gelijk tegen koploper Victoria, het werd 3-3. De wedstrijd tegen Berkel werd met 4-1 gewonnen. ,,De wedstrijd tegen Victoria was een mooie pot met alles erop en eraan. We kregen een aantal corners tegen waar ik niet zoveel van begreep, maar naderhand ben ik best tevreden. We misten dit weekend een aantal spelers en uiteindelijk gaat het om de play-offs en die zijn bijna binnen”, aldus KZ-coach Don Tissen.

KZ H1 – Berkel H1 4-1
KZ H1 – Victoria H1 3-3

HGC

HGC won met ruime cijfers van Leonidas en haalde zo de eerste punten van het zaalseizoen. Dat was nodig, want de Gazellen bezetten nog steeds de laatste plaats, maar nu wel met een gelijk puntenaantal. Tegen Ring Pass kwamen zij niet verder dan 1-4, waardoor zij nog steeds op de laatste plaats staan.

HGC H1 – Leonidas H1 11-5
HGC H1 – Ring Pass H1 1-3

Stand TOPklasse 0108