Weer een lastige wedstrijd voor DSHC, kan Pijnacker de studenten helpen?

Komend weekend is het alweer tijd voor speelronde 9 van de Tweede klasse bij de heren. Lukt het koplopers Forescate en DSHC om aan kop te blijven staan, en kan hekkensluiter HDS eindelijk van de laatste plaats af komen?

Poule A

Purmerend H1 – Forescate H1
Koploper van Poule A Forescate won afgelopen weekend met gemak van het een-na-laatste staande AthenA. Komend weekend wacht er weer geen uitdaging tegen nummer 10 Purmerend, maar kan er wel aan het doelsaldo gedacht worden. En zo de druk op Amstelveen, dat evenveel punten heeft, te verhogen.

Poule B

HDS H1 – Schiedam H1
HDS verloor afgelopen wekend kansloos van Voorne met 6-2. De ploeg van coach Kuijvenhoven staat hierdoor nog steeds op de laatste plaats met 3 punten achterstand op de nummer 9. Komend weekend wacht misschien een mogelijkheid om in te lopen op de rest, dan moet HDS wel winnen van Schiedam dat achtste staat.

Kromhouters H1 – DSHC H1
De koploper van poule B gaat komend weekend op bezoek bij Kromhouters dat gedeeld tweede staat met maar 2 punten achterstand. er moet dus gewonnen worden door de ploeg uit Delft om de koppositie te behouden. De Delftenaren hebben afgelopen weekend laten zien dat ze goed in vorm zijn, toen werd er met 7-2 wonnen van DES.

Pijnacker H1 – Barendrecht H1
Pijnacker staat op dit moment op de vierde plek met 6 punten achterstand op nummer 2 Barendrecht en dat is ook de tegenstander van deze week. Het is dus een mooie mogelijkheid om weer punten in te lopen na het gelijkspel tegen Schiedam van afgelopen weekend. Bij een overwinning helpen ze eveneens ook regiogenoot DSHC. Een belangrijke wedstrijd dus voor het verdere verloop van de competitie.