Weten ploegen Tweede klasse de koppositie te veroveren in laatste speelronde

Zowel Forescate als DSHC kan winterkampioen worden alleen is het daarvan wel afhankelijk van andere teams. Alle Tweede Klasse Heren teams uit onze regio spelen de laatste wedstrijd in 2017 op eigen bodem. 

Heren poule A

Forescate H1 – Overbos H1

Een topduel voor Forescate H1 op het eigen Rio veld op Sportpark Adegeest. De koploper Overbos komt op bezoek en die ploeg heeft twee punten meer dan de lichtblauwe formatie. Bij een overwinning zou Forescate net als vorig jaar winterkampioen kunnen worden, alleen is het nu wel afhankelijk van het resultaat van nummer twee Terriërs H1.

Heren poule B

DSHC H1 – Voorne H1

DSHC speelde afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen Dordrecht en hierdoor verloor de ploeg uit Delft de koppositie. De studenten staan nu in punten gelijk met Barendrecht alleen hebben ze een minder goed doelsaldo waardoor ze tweede staan. Komend weekend wacht Voorne dat 8e staat een ploeg waar tegen DSHC zich moet herpakken.

Pijnacker H1 – DES H1

Pijnacker verloor afgelopen weekend met maar liefst 5-1 in een kraker in de middenmoot tegen Derby waardoor ze een plaats zijn gezakt en nu 7e staan. Coach Jack Jacobs gaf aan na deze wedstrijd dat de doelstelling wat aangepast moeten gaan worden. Komend weekend is een ideaal moment om zich te revancheren voor Pijnacker zo vlak voor de winterstop en tegen nummer een-na-laatst DES.

HDS D1 – Derby H1

HDS verloor afgelopen weekend ruim met 5-1 van de nieuwe koploper Barendrecht en staat hierdoor nog steeds op de laatste plek. Komend weekend wacht weer een lastige tegenstander, namelijk nummer 5 Derby.