Wie wordt er winterkampioen in de Derde Klasse Dames?

De laatste speelronde voor de winterstop en de grote vraag is wie wordt er winterkampioen in de Derde Klasse? En gaat Kieviten aanhaken of afhaken in het laatste duel van 2017. Verder de streekderby in Lisse tussen Hisalis en HDS D1. 

Catwyck D1 – Zandvoort D1

Catwyck verloor afgelopen weekend met 3-0 van nummer 2 Ypenburg en staat hierdoor zelf op de 10 plaats. Komend weekend wacht het laatste staande Zandvoort, een mooi moment om weer is drie punten te pakken en uit de degradatie zone te blijven.

Hisalis D1- HDS D1

Komend weekend is het duel om aansluiting met de bovenste regionen van de ranglijst tussen nummer 6 Hisalis en nummer 7 HDS beide met 14 punten. Hisalis verloor afgelopen weekend met 3-1 van Pijnacker terwijl HDS in extremis verloor van Kieviten. Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden.

Kieviten D1 – Castricum D1

Kieviten won afgelopen zondag van HDS en staat hierdoor op de 4e plaats met 5 punten achterstand op koploper Noordwijk. En is is de ploeg in vorm. Komend weekend wacht een erg lastige wedstrijd voor de ploeg uit Wassenaar tegen het derde staande Castricum.

Ommoord D1 – Noordwijk D1

Koploper Noordwijk won afgelopen weekend met maar liefst 7-0 van Voorhout en staat hierdoor nog steeds eerste met 1 punt voor op nummer 2 Ypenburg. Komend weekend wacht een lastige uitwedstrijd bij nummer 5 Ommoord. Noordwijk heeft op dit moment geen speling en kan zich dus geen fout permitteren, er moet dus gewonnen worden.

Saxenburg D1 – Pijnacker D1

Nummer 9 Pijnacker won afgelopen weekend van het 3 plekken hoger staande Hisalis. Komend weekend wacht een makkelijke wedstrijd tegen het een-na-laatste staande Saxenburg.

Voorhout D1 – Ypenburg D1

Voorhout was afgelopen weekend een maatje te klein voor Noordwijk. Dit weekend wederom een lastige wedstrijd want de nummer twee komt op bezoek. Ypenburg moet winnen om in het spoor van koploper Noordwijk te blijven.