Zeges voor Vierde Klasse Heren teams

De koploper had een makkelijke middag, Kieviten had dat niet maar won wel. Voorhout in ”gevecht” met Heerhugowaard op plek drie. 

Evergreen H1 – Ypenburg H1 1-7 (0-1 v/d Velde, 0-2 Y. Slettenhaar, 0-3 Jasper, 0-4 v/d Velde, 0-5 Jasper, 0-6 v/d Velde, 0-7 v/d Velde, 1-7 Evergreen)

Ypenburg coach Barendregt: ”Pas vanaf de tweede helft begon het te lopen. We moeten het niveau en het tempo van de tweede helft eigenlijk vanaf minuut 1 laten zien. Het mooiste aan de wedstrijd waren de mooie uitgespeelde kansen en doelpunten. Voor Bas van de Velde en Guido Jasper was het een extra mooie middag, ze waren samen goed voor 7 doelpunten.”

Nieuwkoop H1 – Kieviten H1 (0-1 Buitink, 1-1 Nieuwkoop, 1-2 Smaling, 2-2 Nieuwkoop, 2-3 Kranenburg, 3-3 Nieuwkoop, 3-4 Claproth)

”Het was een enerverend duel. We hadden geen wissels en speelden geregeld tegen 12 man; en dan heb ik het niet over het publiek. Op een gegeven moment stonden we zelfs met slechts 8 man in het veld.  Gelukkig bleef iedereen er redelijk rustig onder en konden we 5 minuten voor tijd uit een strafcorner de winnende scoren”, aldus Kieviten coach Egelie.

Voorhout H1 – Bleiswijk H1 3-1

Voorhout H1 had het lastig tegen Bleiswijk. De thuisploeg kwamen met 0-1 achter, maar voor de rust trokken zij de stand gelijk. Na de rust kwam Voorhout halverwege de tweede helft op voorsprong 2-1. In de laatste minuut maakten Voorhout er 3-1 van door een schitterende tip-in van Charles Gossens.