Bijzondere zege voor mannen KZ, HGC te sterk voor Tilburg

In de Hoofdklasse speelden HGC en Klein Zwitserland op eigen veld. In Wassenaar ontving HGC de heren van Tilburg. Aan de Klatteweg nam KZ het op tegen topploeg Kampong.

HGC H1 – Tilburg H1 4-1
(1-0 van Ass, 2-0 Vos, 2-1, 3-1 van Ass, 4-1 van Heijningen)

Alle doelpunten in de wedstrijd vielen tussen 35e en de 55e minuut. Seve van Ass opende de score en uit een strafbal en maakte één minuut na de aansluitingstreffer van Tilburg ook de 3-1. Steijn van Heijningen maakte vervolgens een minuut later de 4-1.

HGC staat op de basis van doelsaldo op de derde plaats met 13 punten uit zeven wedstrijden. Trainer Paul van Ass: ”Het eerste kwart ging de wedstrijd nog gelijk op, maar in de kwarten daarna waren wij sterker.”

Bekijk de samenvatting van het duel hier.

 

Klein Zwitserland H1 – Kampong H1 2-1
(1-0 Käppeler, 1-1, 2-1 MIltkau)

Een snelle treffer uit de strafcorner van Aki Käppeler leidde een mooie middag in voor de mannen van Klein Zwitserland tegen het sterke Kampong. Voor rust kwamen de bezoekers nog op gelijke hoogte, maar in de tweede helft schoot Marco Miltkau zijn ploeg naar de overwinning.

Klein Zwitserland-trainer Omar Schlingemann: ”Was natuurlijk gaaf om van een topploeg te winnen. Het is belangrijk dat gevoel te ervaren. We speelden met veel durf en passie dus erg tevreden!”

Klein Zwitserland staat nu op een mooie vijfde plaats met dertien punten uit zeven wedstrijden. Bekijk de samenvatting van het duel hier.