Doelpunten van Pijnacker en HDS uit speelronde 4

Video

Pijnacker H1 – Shot H1 5-0
(1-0 de Kok, 2-0 de Kievit, 3-0 de Kok, 4-0 de Kievit, 5-0 van den Broek)

Een overtuigende zege van Pijnacker waarin zowel Laurens de Kok als Tristan de Kievit tweemaal wisten te scoren. Pijnacker staat nu op de tweede plaats achter koploper Goirle.

Trainer Bruno Sousa: ”Het was een goede wedstrijd van onze kant en wij zijn tevreden met het resultaat. Toch zijn we ons ervan bewust dat er nog hoop werk moeten verzetten om eruit te halen wat erin zit. Vandaag hebben we in ieder geval volwassen gespeeld.”

https://youtu.be/Jo24Jbz5Ass

HDS H1 – Drunen H1 6-1
(1-0 Zegveld, 2-0 Kester, 3-0 Zegveld, 4-0 Kester, 5-0 Grool, 6-0 Zwiep, 6-1)

De ploeg uit Madestein was scherp en starte zeer degelijk aan de wedstrijd. Er werd een strafcorner behaald en deze werd door Yosh Zegveld binnen gepusht. 1-0 Drunen kreeg de kansen ook alleen deze werden niet benut waardoor HDS verder kon uitlopen via Jurrien Kester 2-0. De kansen bleven over en weer gaan, beide ploegen kregen corners maar Zegveld duwde zijn tweede het goal in. 3-0. Vanaf de kop van de cirkel werd er door Jurrien Jester geslagen waarna de tussenstand op 4-0 stond. In het derde kwart werd de 5-0 uit een rebound van een strafcorner door Thomas Grool binnen getikt. In het laatste kwart maakte David Zwiep het laatste doelpunt voor HDS . 6-0 Drunen wist in het laatste kwart wel het goal te maken waarna de einduitslag op 6-1 bleef staan.

Assistent Jim van Vianen: ”We begonnen vandaag zeer degelijk aan de wedstrijd en deden onze taak. We speelde afwisselend goed hockey en de kansen die we creëerde maakten we af.”